معاون هماهنگ کننده نيروي زميني ارتش از اعزام تکاوران نيروي زميني ارتش به عنوان مستشار به سوريه خبر داد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، امير علي آراسته معاون هماهنگ کننده نيروي زميني ارتش با اشاره به حضور مستشاري نيروي زميني ارتش به خصوص تيپ 65 به سوريه اظهار داشت: تيپ 65 جزئي از نيروي زميني ارتش است و ما از تيپ 65 و هم يگانهاي ديگر به عنوان مستشار به سوريه نيرو اعزام ميکنيم و اين اعزام مختص تيپ 65 تکاوري نيست و الان در آنجا مستشاران تيپ 65 حضور دارند.
وي درباره تجهيز تيپ 23 به خودروهاي بدون سرنشين گفت: اين تيپ هنوز به خودروهاي بدون سرنشين مجهز نشده و انشاءالله وقتي اين خودرها به توليد انبوه رسيدند، به تيپ 23 نيز الحاق خواهند شد.
*** تجهيز يگانهاي رزمي نيروي زميني به پهپاد دستپرتاب
معاون هماهنگ کننده نيروي زميني ارتش در پايان از تجهيز تمامي يگانهاي رزمي ارتش به پهپادهاي دست پرتاب خبر داد و گفت: در حال حاضر در تيپهاي رزمي و در دستههاي شناسايي يگانهاي رزمي، پهپاد هاي دست پرتاب عملياتي است.
منبع:تسنيم